Kohtumine praktika ettevõtetega, kus mina ja Urmas ja meie õpilased hakkavad stažeerima, vastuvõtt mõlemas kohas hea ja sõbralik. Mõlemad restoranid on kõrgtasemel.
Friscka Gastropub´is stažeerivad Tolobek Asylkulov, Darja Šaporenko, Jekatarina Tšistokletova (JPKOR15). Pavel Molchanov (JKKNR17), Milana Filippova (JPPKK15). Õpilased hakkavad töötama kahes vahetused, pooled hommikuses vahetused ja teine pool õhtuses. Mina ja Urmas hakkame tööle kokkuleppel peakokaga.
Friscka Gastropub´ist lähemalt: tegemist on 50 istekohaga restoraniga, kus menüü muutub igapäev, meie jaoks imekspandav on veel see, et päevane menüü erineb õhtusest menüüst. Friscka on avatud 11.00-17.00 ja 19.00-23.00.
Ksenia Lõssikova ja Marina Tsaplina (NPPK16) hakkavad stažeerima Bock Bisztro´s, mis asub Corinthja Hotelli alumisel korrusel. Samuti väga väärikas ja kena restoran,Restoran ei ole suur, samuti ca 50´ne kohane. Mõlemad õpilasaed hakkavad samuti töötama vahetustega.
Esimese päeva kohta muljeid väga palju ja kohe kõike kirjutada ei oskagi. Budapest on väga ilus. Inimsed on väga ilusad ja muidugi ilm on super, igapäev ca 26-29 C sooja :), pole paha meie võrreldes meie põhjamaa kliimaga!
Kohtumiseni järgmise postituseni